יקיצות בגלל שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/01/2021 | 00:55 | מאת: ירון123

שלום רב אני בן 32. סובל מעייפות רבה ביום. אני מתעורר בדרך כלל פעם אחת בלילה למתן שתן. אין לי בעיה להירדם חזרה. בנוסף מתעורר בבוקר עם שלפוחית מלאה לאחר ההתעוררות הסופית. רציתי לשאול אם בין לבין יכולות להיות יקיצות רבות כתוצאה משלפוחית השתן, כאלה שהאדם לא מודע אליהן ולא זוכר אותן ואלו יכולות לגרום לעייפות ביום? בתודה

יקיצה לצורת הטלת שתן בגילך נובעת בד"כ מצריכב עודפת של נוזלים בשעות הערב. ההתעוררויות בגלל שלפוחית מלאה הינן מודעות בד"כ. צריך לחפש הסיבה לעייפות במקום אחר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות