דום נשימה-בקשה להוצאת רישיון על אופנוע

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

27/01/2021 | 21:20 | מאת: גיא

אני בן 40 לפני כ 8 שנים אובחנתי כלוקה בדום נשימה ברמה בינונית גבוהה. מאז משתמש ב coap באופן קבוע ללא כל בעיה ואייני סובל מעייפות כלל . הגשתי בקשה להוציא רשיון נהיגה לאופנוע צירפתי אישור רופא משפחה של עבר רפואי כולל זה שאני משתמש ב cpap ואין בעיה להוציא רשיון. האם עשיתי טעות? האם אצטרך להתמודד עם מכונים והוכחה שאני כשיר לנהוג? האם הרישיון על רכב פרטי בסכנה? שוקל למשוך את הבקשה במידת האפשר. תודה!

מאחר ואתה משתמש באופן קבוע במכשיר ה C-PAP , לא אמורה להיות כל בעיה. במידה והשאלה תעלה, תתבקש לבצע פריקת נתונים של המכשיר ולשלוח לכון לבטיחות בדרכים. פריקה תקינה לא תגרור אחריה כל פגיעה מבחינת רשיון הנהיגה או קבלת רשיון לאופנוע.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות