הסתגלות לסד דנטלי והצלחה בטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

03/01/2021 | 07:11 | מאת: ירון123

שלום רב, האם מניסיונך רוב המטופלים בסופו של דבר מסתגלים לסד דנטלי? כרגע לאחר שקיבלתי אותו אני מתקשה להירדם איתו כי מפריע לי שיש לי משהו בשיניים וזה לא מרגיש לי טבעי... שאלה נוספת היא מה נחשבת הצלחה בטיפול? ירידה למתחת ל5 הפסקות בשעה בלבד? או שגם עד 10 זה יהיה בסדר? בתודה

ההסתגלות לסד הנה הדרגתיצ. מומלץ לנסות תחילה לשהות עם הסד כ עשרים דקות לפני השינה במשך מספר ימים. רק אחר כך לנסות ולהרדם עם הסד בפה. מבחינת הצלחה; כל יריה בחמישים אחוזים במספר הארועים לעה ובתנאי שירד ל 15 או םחוצ ארועים לשעה, תחשב הצלחה. כמובן שלאחר השלמת תהליך ההסתגלות צרים לבצע בדיקת שינה תוך כדי שימוש בסד. בהצלחה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות