שאלה לגבי מתקנים מסיליקון לאף

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/02/2014 | 19:53 | מאת: בני

שלום, יום אחד הדבקתי מדבקה על האף של breathe right וקמתי עירני בבוקר. אם או בלי קשר גם בלי חולומות ... היה נהדר לפעמים אני מוריד את זה מתוך שינה ואני מרגיש בבוקר שהייתי בלי זה. הבעיה שזה עולה המון וגם מבאס להדביק כל לילה מדבקה לאף. ראיתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ) התקנים מפלסטיק/ סיליקון שנכנסים לנחיריים ומרחיבים אותם כמו הפלסטר. האם הם טובים ? יש פתרון (לא ניתוחי) טוב יותר ? איזה מוצר מבינהם מומלץ ? תודה רבה !

אכן קיימים התקנים כאלה. למיטב ידיעתי ההתקנים לא עברו אישור הרשויות בארה"ב או בארץ ולכן לא ניתן לדעת האם הם טובים ולמה הם טובים ובודאי לא ניתן להמליץ על התקן ספציפי.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות