שלום לד הנכבד אני בן 35

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/10/2020 | 09:50 | מאת: מתן

שלום רציתי לשאול אם יש תופעה כזאת שאיך שאני עוצם את העניים או קצת אחרי מתחילים לחלום ואז אחרי כמה דק מתעוררים. אפילו לדקה. או שזה לא חלום וזה בעיה אחרת תודה

שנת ה. חלום מופיעה בד"כ בשלבי שינה מאוחרים יותר. קיימת תופעה של הרדמות תוך כניסה מיידית לשנת החלום. על מנת לאבחן באופן יותר ודאי , רצוי לבצע בדיקת שינה מלאה במעבדת השינה . אנשים הנכנסים לשנת חלום תוך כדי ההרדמות עשויים לסבול מישנונות יתר ועייפות. ממליץ לכן לפנות לייעוץ אינדיווידואלי ע"י רופא שינה . במכון השינה

17/11/2020 | 09:53 | מאת: מתן

תודה. אני אלך לבדיקה. אבל מה הסיבות האפשריות לדבר הזה?

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות