מרגיש מוזר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/01/2014 | 15:19 | מאת: מישה

היי אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אם תוכלו תעזרו לי אז ככה אני בן 16 ובזמן האחרון אני מרגיש מאוד מוזר כאילו אני לא נמצא בגוף שלי לפעמים אני מרגיש כאילו אני באוויר וגם בזמן האחרון התחלתי הרבה להתבלבל וגם יש לי הרבה רוק בפה אתם תוכלו לעזור לי ? ואולי אתם יודעים לאיזה פורום זה קשור ?

במקום לפנות לפורום . ממליץ לפנות לייעוץ פסיכיאטרי באופן ישיר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות