הפרעת שינה לילדה בת 11.5

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

24/05/2020 | 04:10 | מאת: מרדכי

הבת של בת 11.5 מתעוררת כמה פעמים בלילה כשהיא נחנקת מרוק רב בפה תזונה בריאה עזרה אך לא פתרה את הבעיה לפעמים יש לה עיוות קל בפה תוך כדי הבעיה. רוב המקרים היא כמה משחררת את הרוק חוזרת לישון . קבענו לה תור למעבדת שינה. ונורולוג התורים רחוקים יש מה לעשות בנתיים תודה

דרושה כמובן אבחנה מדויקת. ממליץ לפנות גם לבדיקת אאג לאחר שבחלק מהמקרים מדובר בהפרעה הנובעת מקושי בנשימה האפית . אינני מוצא דרך לטפל לפני אבחון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות