לא נרדם במשך ימים. מצליח רק לנוח

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/05/2020 | 22:06 | מאת: din

עד שפעם או פעמיים בשבוע אני מצליח להרדם באמת ואז זה קורה לשעות רבות (מינימום 10). אני בעשור הרביעי לחיי ולפני מספר שנים עשיתי בדיקת EEG שיצאה תקינה. לשמחתי העבודה שלי גמישה אבל עדיין זה מאוד מפריע לי. מה אתה מציע לעשות? חשוב לציין שאני במשקל תקין, מתאמן קבוע. כמו כן מעולם לא לקחתי תרופות

תהליך האבחון צריך להתחיל בבדיקת אקטיגראפיה בתנאים חופשיים למשך שבוע ימים. הבדיקה מבוצעל במכוני השינה בבתי החולים הציבוריים

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות