קושי בהתעוררות בבוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/10/2019 | 15:32 | מאת: מיטל

בן זוגי ואב ילדיי מתקשה מאוד מאוד להתעורר בבוקר. סביב עניין ההתעוררות, ההתארגנות והילדים מאוד מורכב משום שגם מאוד מתקשה להתעורר וגם מתקשה לתפקד אחרי שכבר מתעורר. זו בעיה שמלווה אותו שנים ומעולם לא ניסה לטפל בה. האם יש דרך לברר כיצד ניתן לשפר את המצב? תודה

לכל אדם יש את השעוןם הביולוגי שלו וככל הנראה אצל בעלך השעון הביולוגי מורה לו שזו שעה טובה לשינה. ממליץ לפנות להשלמת הבירור ע"י רופא במכון השינה . ייעןץ לאחר הבדיקות הרלוונטיות

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות