סיפאפ ועייפות מה עושים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/09/2019 | 09:12 | מאת: אייל

שלום דר !! כתבתי כאן בעבר . לוקה בדום נשימה בשינה יושן עם סיפאפ מזה כ 7 שנים עם הטבה משמעותית.. בחודשים האחרונים מתקשה לצאת בבוקר מהמיטה וסובל מעייפות נוראה . ביצעתי פירוק נתונים במכשיר והכל בסדר אין לי דום נשימה בכלל . אציין שאני נוטל תרופות פסיכאטריות בנהם לפונקס 450 מ"ג . אתמול בלילה ישנתי במעבדת שינה עם מכשיר הסיפאפ שלי שם הטכנאית חיברה אותי לאלקטורודות וחוטים .. כל זה בשביל לבדוק מהיכן מקור העייפות . אשמח לקבל חוות דעתך בעניין לגבי ההמשך ואשמח להיעזר ולעדכן . תודה רבה ויום טוב .

העייפות יכולה לנבוע מסיבות רבות. בטופן מעשי אכן נכון לבצע בדיקת השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות