הצגת שאלון לצורך מחקר לגולשי הפורום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/12/2013 | 22:28 | מאת: נורית

שלום ד"ר רוזנצוויג, אני ושותפתי אודליה מסיימות את התואר הראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה, במסגרת הדרישות, אנו עובדות בימים אלה על עבודה סמינריונית שמטרתה לגלות האם קיים קשר בין רמת שביעות רצון מנישואין לאיכות השינה, האם יש הבדל בין היותם הורים לילדים עד גיל חמש והאם ישנו הבדל בקשר זה בין גברים לנשים, מבקשות את רשותך כמנהל הפורום, לפרסם בפורום הפנייה עם קישור למילוי השאלון אותו ימלאו הגולשים בצורה אנונימית דרך גוגל דוקס. הדבר מאוד יקל עלינו ויעזור לנו להשלמת החובות לקבלת התואר, בתודה מראש נורית ואודליה

מודה לכן על פנייתכן. לפני העלאת הקישור יש צורך במספר בדיקות ואישורים. אנא צרו קשר ישירות איתי במכון השינה בתל השומר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות