אוזן ימנית סתומה פתאומי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/06/2019 | 03:31 | מאת: סובל מאוזן סתומה פתאומי

לא נרדם בגלל האוזניים היה לי לפני 3 שנים חור קטן בעור התוף חור קטן בתופית שנסגר לבד ומאז שמעתי טוב והשמיעה חזרה לי וכל זה התחיל לפני שבועיים וחצי פתאם אני מרגיש שהאוזן שלו הימנית סתומה פתאם הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אומר שהאוזנים שלי תקינות הכניס מצלמות לראות שאין משהו אומר אין לך כלום אני מרגיש שהאוזן שלי הימנית סתומה פתאומי קרה לי ככה מישהו יודע מה זה ומרגיש קצת כאבי ראש שאני שומע באוזניות וזה התצואה שהרופא א.א.ג הביא לי 😪😪😪

שאלתך לא קשורה לנושא הפורום. ממליץ לפנות בדחיפות שוב לרופא אאג בקופה להמשך ברור.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות