הפרעות שינה בעקבות זיקפה.לכבוד ד"ר אייל.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/11/2013 | 14:56 | מאת: יוסי

שלום לך ד"ר אייל, אני בן 28 ובשנה האחרונה אני שם לב שאני מתעורר באופן קבוע שעה או שעתיים לפני הזמן שאני צריך בבוקר. הסיבה לזה היא "זיקפה" גם במידה ואוננתי לפני השינה, או גם עם לא אוננתי אני עדיין מתעורר בבוקר כולל הזקפה. החלטתי לנסות לאונן בבוקר גם אבל יש בעיה והיא "הדמיון" אני מדמין הרבה דמויות ולוקח לי זמן עד שאני מגיע "לגמירה". אני פשוט לא יכול לאונן בבווקר במהירות והקטע של הדמיון והזמן חשוב לי. שאלתי מה אפשר לעשות כדי לישון כמו שצריך ושהזיקפת בוקר תפסיק להפריע לי?.

ממליץ לפנות בעניין למרפאה סקסולוגית. השירות קיים בבית החולים תל השומר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות