חוסר שינת צהרים לפעוטה בת 1.4

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/11/2013 | 18:06 | מאת: דיקלה

שלום ביתי בת השנה וארבעה חודשים אוהבת אטרקציות. ככ אוהבת שלא נרדמת כשיש אנשים סביבה פעילים ואפילו קצת. היא לא ישנה בכלל שנת צהרים בגן ביומיום ונרדמת בבית כבר ב 17. היא מניחה את הראש בכל מקום אפשרי כדי לישון. כמובן שלזה נלווה אכילה כשהיא עצבנית, במקלחת ובהתארגנות לשינה. היא רגילה להרדם עם תחליף חלב. נותנים לה בצהרים, היא נרדמת לכל היותר ל 10 דק אך היא מתעוררת שוב. ונרדמת אחרי בקבוק נוסף שוב ל 10 דק. לפעמים גם לא חוזרת לישון שוב. בבית היא יכולה לישון גם 3 שעות רצוף בצהרים. בלילה היא ישנה רצוף. מה ניתן לעשות? תודה

על פי תאורך הבעיה הינה התנהגותית או תנאים לא נוחים לשינה במסגרת הגן. אולי כדאי לנסות לתת לה בזמן השינה בגן חפץ מוכר מסביבת השינה הביתית. צעצוע\כרית או כל דבר אחר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות