קפיצות במהלך השינה לאורך כל הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/03/2019 | 08:22 | מאת: ניסים עיני

שלום רב, אני בן 58 ובת זוגי מתארת שבמהלך השינה יש לי קפיצות גוף עד כדי כך שקשה לה להרדם וזה מעיר אותה. אני מבקש לציין שאני לא מרגיש בכך במהלך השינה ואם זה קורה לי במהלך ההרדמות או לפני כשאני עדיין עירני אני חווה את הקפיצות. בת זוגי אומרת שזה נראה כמו שקיבלתי זרם בגוף. תודה רבה.

תנועתיות יתר בשינה יכולה להגרם מסיבות אחדות. בחלק מהמקרים נדרש וקים טיפול ובחלק אחר לא. האבחון הנו במסגרת בדיקת שינה מלאה המנבוצעת במכוני השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות