בהלה ברגע שאני עומד להרדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/10/2013 | 06:14 | מאת: אסי

שלום אני בן 29. בריא. עובד במחשבים. ישן בד"כ בשעה 12:00 עד 08:00 בערך. בימים האחרונים התחילו לי קצת בעיות הירדמות. זה התחיל שהייתי נרדם אבל מתעורר באמצע הלילה בלי הצלחה לחזור להרדם. אח"כ כבר התחילה תופעה שמלכתחילה לא הייתי מצליח להרדם. פעם אחת לא הצלחתי להרדם 2 לילות, עד שלקחתי כדור הרגעה. אני שם לב שגם אם מגיע מצב כזה שהמוח בא להרדם (מרגישים את זה בשניה כזאת שהוא צונח לו לשקוע לשינה), הגוף שלי באותו רגע כאילו נבהל.. ומעיר אותי בחזרה. לעתים זה מלווה גם בתחושות של חרדה. וכך זה חוזר בלופים. אני לא יודע מה לעשות. אני מאוד רוצה להמנע מכדורים. תודה!

20/11/2013 | 10:37 | מאת: מיכל

למה אף אחד לא עונה לבחור? זה מענין אותי כי גם אצלי תופעה ממש דומה.

20/11/2013 | 16:07 | מאת: אסי

הי מיכל, אצלי התופעה חלפה. ממה שאני מבין התופעה הזאת קרתה - אצלי לפחות כחלק ממשהו נפשי שעברתי, והדבר שעשיתי בגדול היה ללכת לטיפול שיעזור לי להרפות, לנקות מעצמי דברים, ולהחזיר לעצמי את הביטחון, השקט, והחיוביות. אני לא יודע אם זה המקרה גם אצלך. אבל רציתי לשתף במידה וזה יכול לעזור. ואם יש לך שאלות נוספות. אני כאן. או שתשאירי מייל. באהבה ורצון טוב,

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות