שימוש בבורדמין שנים רבות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/12/2018 | 05:16 | מאת: שימוש בבורדמין שנים רבות

אני משתמשת במשך יותר מעשר שנים בבורדמין. כיום כדור וחצי בעבר השתמשתי בשני כדורים.... אבל גם היו תקופות שהורדתי לכדור ולחצי כדור. הכדור עובד מצויין מאפשר לי לישון 5 6 שעות וזה בהחלט מספיק. אין תופעות לוואי והתפקוד טוב. רציתי לשאול איזה תופעות עלולות להיות בעתיד?והאם יש דרך יעילה לגמילה?

אם אתה משתמש במינון קבוע במשך שנים רבות ולא הופיעו תופעות לוואי, ככלל ככל הנראה גם לא יופיעו. גמילה הנה תהליך הדורש ייעוץ מקצועי פרטני.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות