מתעורר כול לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

24/09/2013 | 10:27 | מאת: יוסף

שלום, אני בן 18, למיטב ידעתי אין לי שום בעיות רפואיות ואני מבצע פעילות גופנית באופן סדיר. בהתחלה לא שמתי לב ולא הבאתי לכך חשיבות אבל עכשיו שאני חושב על זה אני לא זוכר מתי פעם אחרונה ישנתי לילה שלם... כבר הרבה זמן שאני מתעורר באמצע הלילה ואני לא יודע למה, זה לא הטריד אותי בהתחלה כי הייתי פשוט הולך לשתות כוס מים וחוזר לישון אבל עכשיו אני חושש שאולי יש לי איזשהיא בעיה... מה עלי לעשות, תודה על העזרה מראש.

עצם ההתעוררות משינה בלילה איננה מהווה בעיה כל שהיא כל עוד אתה חוזר להרדם בקלות ולא סובל מעייפות בשעות היום.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות