לא מסותבבת תוך כדי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

01/09/2018 | 20:25 | מאת: פנינה

לפני חצי שנה לא יכולתי פתאום לשכב לישון.. אחרי שבועיים של עייפות דאגתי למד סיטורציה ליד המיטה הוכחתי שזה נמוך אחרי כמה דקות של שינה בשכיבה... דאתי למיטה עם ראש מתכוונן ומאז אני ישנה בישיבה או בחצי ישיבה מכוונת לפי מה שנוח לפני השינה..השינוי האובקיטבי היחיד הנוסך הוא שהגיל שיותא בתפקודי ראות עלה ב8 שנים תוך חצי שנה...מורגש מאוד- קושי בשימוש במשאפים .. וחוסר סבילות לשהיה בחוץ ללא מסכה .. מעבדת שינה לפני כשבועיים עוד אין תשובות מה שכן לא זזתי בכלל בלילה.. כמו שנרדמתי ככה התעוררתי..הטכנאי שאל אם אני יודעת שזה ככה ואמרתי שחשדתי בזה בחצי שנה הזאת ..עכשיו יש לי הוכחה.. אני עייפה וממש מחפשת דרך לחזור לישון נורמלי.. אני תוהה מה הסיבה שאני לא זזה בכלל .. קצת דואגת שזה מוכיח הדרדרות של המצב הפיזי שאני טוענת שקורה (כמה פציעות בצד ימין בשנים האחרונות- ובחודשים האחרונים תחושה של ירידה ביכולת ללכת באופן מאוד בולט .. ובאופן מוזר פחות כואב בחלק התחתון של הרגל חוץ מנקודות מסימות שמגיבות למגע או להליכה.. הכאב שהיה שם עבר למעלה יותר .. ) יש לי בסוף החודש כל מיני תורים.. בנתיים אני מחפשת תשובות כדי אולי לעבור את הכמה שבועות האלה קצת יותר טוב.. אשמח לעזרה

ייתכן וחוסר התזטזה נובע מתנוחת השינה שגיבש. קשה מאוד לישון על הצד או על הבטן כאשר הגב מורם לחצי ישיבה או ישיבה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות