תנועה ורעידות במהלך השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/06/2018 | 17:32 | מאת: רחל

שלום רב, בעלי, בן 60 בריא וספורטיבי, זז לעיתים בשינה. מתנועה של יד עד לכל הגוף, לפעמים רעידות. לעיתים זורק זרועות באויר או בועט. חלומותיו "מצדיקים " את סיבת התזוזה. מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה

קיימות סיבות רבות לתנועתיות בשינה.ברוה מהמקרים מדובר בשיבוש קל בהליך השינה הרגיל ואז כמובן שאין צורך בטיפול. לעיתים נדירות מדובר בהפרעה משמעותית . מסיבה סו ראוי לבצע בדיקת מעבדת שינה. חשוב לבקש בדיקה מלאה המבוצעת במעבדה ולא בבית בבדיקה כזות נבדקת גם התנועתיות וגם גלי המוח וניתן להגיע לאבחנה מדויקת.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות