הגבהת ראש המזרן לטיפול בנחירות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/04/2018 | 12:38 | מאת: עומר

היי, אני נוחר מדי פעם במהלך הלילה, אני לא מרגיש שזה פוגע בתפקוד שלי או בשינה שלי, אבל זה כן מפריע למי שישן איתי. בדקתי פתרונות שונים בעצמי, ונראה שהגבהת ראש המיטה במעט משפיע מאוד לטובה. רציתי לשאול האם מבחינה בריאותית זה פתרון מספק או שזה משהו שכדאי לבדוק בכל זאת עם רופא. תודה.

ככל שמדובר בנחרות בלבד, כל שיטה שמפחיתה הסבל הנה לגיטימית. כעשרה עד עשרים אחוזים מן הנוחרים סובלים גם מהפרעת נשימה בשינה . בחלק מהמקרים הפרעה זו גורמת לשינה לא מרעננת ועייפות ובחלק לא. הדרך לאבחון ודאי עוברת דרך מכון השינה .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות