האם מותר לקחת מלטונין באופן קבוע

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

14/03/2018 | 16:41 | מאת: מלי

אני בת 71 עם קושי לשינה רצופה בלילה,קיבלתי מהרופא סירקדין 2 מל ומאז הרבה יותר קל לי להרדם,הבנתי שזה כדור שאנו ממכר,שהוא בעצם מלטונין שקיים בגוף ,האם מותר לקחת אותו מידי יום? שאלה שנייה האם חייבים לקחת אותו אחרי אוכל? המון תודה מלי

28/03/2018 | 09:43 | מאת: ד"ר אייל רוזנצוויג

תקופת הטיפול המוגדרת בפנקס התרופות הנה 3 חודשים ברציפות ולאחר מכן הפסקה בטיפול. הארכת תקופת הטיפול אפשרית על פי שיקול דעתו של הרופא המטפל. למיטב זיכרוני אין חובה לאכול לפני נטילת התרופה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות