לא מצליח להירדם לפני מבחן

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

31/01/2018 | 18:19 | מאת: אייל

שלום ד"ר, אני סטודנט ואני לא מצליח להירדם לפני בחינות חשובות או בכללי לפני אירועים חשובים מאוד שבבוקר למחרת, כאשר אני נכנס למיטה. זה פוגע מאוד בציונים שלי, ניסיתי שיטות של לעייף את עצמי יום לפני וזה לא מצליח. הייתי רוצה המלצה לכדור שהוא קליל יחסית שאני לא אקום עם האנגאובר, אין לי נטייה להתמכר לכלום וזה משהו שאני אקח רק לפני מבחן, שמעתי על קלמנרבין? דעתך עליו והאם יש משהו אחר מומלץ? בן 27 בריא. תודה רבה

תרופה זו מתאימה למצב וכן תרופות רבות אחרות הנמכרות ללא מרשם. יש לעיין כמובן באלון המצורף לתרופה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות