יקיצה באמצע הלילה ואי יכולת לחזור לישון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/08/2017 | 08:12 | מאת: לילך

שלום רב, בעלי מתעורר כמעט בכל לילה באמצע הלילה באיזור השעות 3 / 4 בבוקר ולא מצליח לחזור לישון. כמובן שהעניין משבש את כל מהלך חיינו... למה זה קורה? האם יש טיפול? אשמח למענה.

יקיצה מוקדמת יכולה לנבוע מסיבות רבות. לעתים תלוי סיבה רפואית: צורך להתפנות , כאבים, הפרעות נשימה מסוגים שונים ועוד תופעות רבות אחרות. פעמים אחרות מדובר בהפרעה בתזמון השינה ולפעמים מדובר במצבים נפשיים שונים. כמובן שהטיפול נגזר מהאבחנה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות