בעיות שינה תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/06/2017 | 16:59 | מאת: רונן

שלום, בבדיקה במכון שינה נמצא כי אני סובל מאינסומניה על רקע עוררות גבוהה ללא הפרעה פיזיולוגית במנגנוני השינה הרופא רשם לי כדור דרלין 10מ"ג X 3 ביום. האם כדור זה אמור לגרום לשינה רצופה? האם השפעתו מיידית או צריך לקחת אותו מספר ימים לפני שמרגישים בשיפור? האם ניתן לקחת אותו לטווח ארוך? תודה

הכדור הנ"ל איננו כדור משרה שינה אלא נועד לטיפול בתופעת הלוואי של עודף הפרשת אדרנלין. באופן הזה הוא אמור לשפר את תחושת הנינוחות במשך היום בכלל , בעת ההרדמות ובעיקר בעת יקיצה במהלך הלילה במידה וכזו מתרחשת. ניתן לקחת הכדור לטווח ארוך.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות