בעיות שינה בלילה עייפות ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

17/06/2017 | 21:23 | מאת: מישהי

שלום רב בת 46 נשואה כשאני ישנה בלילה יש תחושה שאני ישנה אבל ערה העיניים עצומות אבל מרגישה ערה ונתעים לי שירים בראש כאילו אני שרה אבל זה לא באמת קורה ואז אני נורא נבהלת הלב נורא דופק אני קמה לבדוק שכולם בבית והכל בסדר ושוב ישנה אבל לא ממש ולקראת הבוקר כשהשעון מצלצל אני ישנה ממש חזק אבל צריכה לקום קמה עצבנית כועסת אין לי כח להתחיל יום מחדש אני עובדת במשרה מלאה מהבוקר עד שעות הערב המאוחרות משעמם בעבודה ויש שעות מתות ואז באה לי כל העייפות אין לי סבלנות לכום מתה שיגמר היןם מה לעשות למה זה קורה אנא עזרתכם בעיניין תודה מראש

ראשית יש צורך לאבחן ההפרעה. רצוי לבצע בדיקת שינה מלאה במכון השינה. הבדיקה תעמוד על מאפייני השינה כולל שלב השינה השונים. לאחר טבחון מתאים מניח שניתן יהיה להציע טיפול

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות