קשיי שינה בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/05/2017 | 12:37 | מאת: אנונימית

שלום, אני בתחילת הריון (שבוע 7) וחווה בשבוע האחרון קשיי שינה משמעותיים (הולכת לישון ב 22, קמה בסביבות 1:30, לא מצליחה לחזור לישון ונשארת ערה מספר שעות. לפנות בוקר מצליחה להרדם לעוד שעה-שעתיים ואז מתעוררת סופית). שאלתי היא האם זו תלונה אופיינת לתחילת הריון? אציין שבהריונות הקודמים שלי חוויתי קשיי שינה רק בשליש השלישי. תודה!

הקושי שאת מתארת בשימור רצף השינה איננו אופייני למצב הריון בשליש הראשון. בשליש השלישי של ההריון ייתכנו קשיים מסיבות שונות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות