הזעה לילית בכלל מזרון

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/02/2017 | 22:54 | מאת: אירנה

לפני כשנה וחצי קניתי מיטה חדשה ומאז אני כל הזמן מזיעה בלילות. הסיבה היא בטוח המיטה: ניסיתי לישון בפיג'מות שונות, בטמפרטורות שונות, עם סמיכות שונות, המצעים שלי מכותנה בלבד, אין לי בעיות בריאותיות ואני עדיין צעירה מדי בשביל לסבול מגלי חום. אני מתעוררת בגלל שקר לי(כי כולי רטובה והסדין ספוג כולו מים), זה לא כ"כ נעים. המזרן עשוי מקפיצים מבודדים וספוג כחול. אני רוצה לקנות מיטה חדשה, או מזרן, אבל לא יודעת איזה. אני מפחדת לקנות ויסקו כי קראתי שזה חומר מחמם...פשוט לא יודעת מה לעשות.

ייתכן ותחילת ההזעה ורכישת המזרון התרחשו באותו הזמן במקרה. קיימות הפרעות בריאותיות שונות הגורמות להזעת יתר לילית. ממליץ לפנות אל רופא המשפחה להשלמת ברור.

08/03/2017 | 22:14 | מאת: אירנה

הייתי אצל רופא משפחה, עשיתי בדיקות, הכל יצא מעולה. וההזעות בוודאות בגלל המזרון, כי כשאני ישנה במיטות אחרות הכל בסדר...

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות