האם רצועת snorifix, עוזרת לבעיות דום נשימה?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/01/2017 | 11:16 | מאת: אסתי

שלום, אמי קיבלה לביתה ערכה לבדיקה ממכון שינה, הבדיקה קבעה שהיא סובלת מדום נשימתי ושנחירותיה מגיעות ל- 70 דציבלים. האם רצועת ב- snorifix יכולה לעזור לה?

רצועת סנורפיקס לא אושרה ע"י רשויות הבריאות לטיפול בהפרעות נשימה בשינה. משמעות הדבר היא שאין מידע אמין ומבוסס מדעית כל שהוא לגבי התועלת של מכשיר זה וכן לא לגבי נזק אפשרי. ממליץ לנסות התאמת מכשיר C-PAP ובמידה ומסיבות שונות לא מתאפשר לפנות להתאמת טיפול מקצועית. ניתן במסגרת המרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה במרפאת אאג בבית החולים איכילוב.

23/01/2017 | 10:22 | מאת: אסתי

תודה רבה .

23/02/2017 | 12:31 | מאת: מזל

האים ניתן לישון על הצד וזה עוזר לנחירות

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות