שאלה בעניין פריקת מכשיר CPAP

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/06/2013 | 16:15 | מאת: דניאלה

לאחרונה התחלתי להשתמש במכשיר CPAP לחץ קבוע 7 ס"מ, נדרשתי ע"י ועדת ערר של משרד הבריאות להציג בפניהם קבלת על רכישת המכשיר ופריקה בעוד 3 חודשים, אני ישנה בממוצע בין 4-5 מידי לילה, שאלתי היא מה היא כוונת הפריקה, מה הם מבקשים, בעת הרכישה הוסבר לי שדרך המכשיר הזה, ניתן למדוד את שעות השימוש במכשיר, האם זוהי הכוונה, או שמבקשים משהו נוסף לציין ולהדגיש שהתבקשתי להגיש להם פריקה לאחר 3 חודשים, תודה על התשובה.

מאחר ואין לי חלק בוועדות משרד הבריאות והביטוח הלאומי , אינני יודע מה כוונת הוועדה והשימוש שהיא עושה בנתונים. בכל מקרה מכשיר ה C-PAP בלחץ קבוע אוגר נתונים הקשורים לרצף השימוש במכשיר כולל שעות וימים.

24/06/2013 | 09:17 | מאת: דניאלה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות