יממה ארוכה מ-24 שעות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/06/2013 | 02:17 | מאת: תומר

שלום, בכמה החודשים האחרונים אני ער שעות רבות מהרגיל אך גם ישן כמות שעות מספקת (עד יקיצה טבעית) כך שאני נמצא במצב מתמיד של דחיית שעת השינה - עד כדי יצירת מחזוריות (זמן המחזור - שבוע וחצי בממוצע) של זמן השינה. (יש יציבות מסויימת לזמני שינה "נורמליים" ואנטי-נורמליים [ער בלילה וישן ביום]). האם נגרם בכך נזק? האם, באופן כללי, נגרם נזק מכמות שעות עירות גדולה בהנחה שאחריהן באה שינה מספקת? נזק מנטלי הוא הקריטי ביותר כעת, עקב תקופת המבחנים הקרבה. תודה רבה

הנזק העיקרי נובע מצוטרך לתפקד בו בזמן שהשעונים הביולוגיים מכתיבים שינה. הדבר עלול להביא לחסך שינה ופגיעה במגוון צורות. ניתן כמובן לנסות ולהסדיר התזמון. נחוץ ייעוץ פרטני . אנא פנה דרך מכון השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות