שינה הפוכה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

10/06/2013 | 12:10 | מאת: גל

שלום דר אני בן 20 חייל ונותרה לי שנה וחצי לשרת ויש אופציה שאפוך להיות מאבטח מתקנים שזה שבוע שמירות ושבוע בבית. השמירות הן בשעות קבועות של 2-6 בלילה ו4-6 בצהריים. לפיכך השינה שלי כנראה תתהפך כאשר כל יום אלך לישון ב6 וחצי בבוקר ואקום ב2 בצהריים בערך. בשבוע שאחזור לבית בטח אסדר את זה. השאלה האם הדבר הזה יכול להזיק (שינה ביום במקום בלילה והיפוך השעות כל שבוע - שבוע בבסיס ער בלילה ישן ביום ושבוע בבית ער ביום ישן בלילה)? תודה מראש

שגרת עבודה שבה במשך שבוע שלם אתה ער בלילה וישן ביום עלולה לגרום לנזקים בריאותיים משמעותיים וחלקם בלתי הפיכים. רצוי למצוא דרך לעבוד במשמרות כך שעל כל משמרת לילה יהיו יומיים בהם מתאפשרת שנת לילה רציפה.

11/06/2013 | 14:59 | מאת: גל

מדוע זה כך והאם אין דרך לעקוף את זה? (להחשיך את החדר וכו)

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות