התעוררות בעת חלימה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/05/2013 | 00:10 | מאת: דדי

שלום אני בן 58. לאחרונה אני מתעורר לפעמים בשנת הלילה במהלך חלום (בד"כ חלום מסעיר). לעומת שנים רבות שבהן זה כמעט לא קרה. רציתי לשאול, האם ריבוי בחלימה הוא אינדיקטור חיובי מבחינתי? האם ייתכן שאיני חולם יותר אלא רק מתעורר יותר פעמים מתוך שינה ? תודה דדי

קרוב לודאי שמדובר בריבוי יקיצות במהלך שנת החלום. כל עוד לא נגרמת לך עייפות אין צורך בטיפול כל שהוא. במידה ונגרמת עייפות רצוי לפנות ולבצע בדיקת שינה לברור סיבת היקיצות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות