שינה על הרצפה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/05/2013 | 00:00 | מאת: FloorSleeper

ד"ר רוזנצוויג שלום, אני בחורה בשנות העשרים המוקדמות לחייה, בלי בעיות בריאותיות ידועות. בחודשי הקיץ, לעיתים (אינני יודעת מה התדירות המדוייקת), באמצע הלילה אני עוברת לישון על הרצפה. ככל הנראה אני עושה זאת מתוך שינה היות ובבוקר אני עשויה להתעורר על המיטה בלי לדעת כלל שישנתי על הרצפה חלק מהלילה ולדעת על כך רק מעדותו של בן זוגי. אשמח לוודא שהדבר אינו קשור לבעיה בריאותית ידועה כלשהי (לדעתי זה פשוט בגלל החום שאני מאוד סובלת ממנו) וכן לדעת האם אתה מכיר שיטות למנוע זאת. תודה רבה מראש, FloorSleeper

24/05/2013 | 23:05 | מאת: שמוליק

הייתה תקופה שהייתי מתעורר על הרצפה בבוקר :) זה היה מצחיק, הייתי בטוח שהיו מפילים אותי

מדובר קרוב לודאי בהפרעה מקבוצת הפאראסומניות.ההפרעה דומה להליכת לילה. להפרעהה אין משמעות פרט לסיכון עצמי בגלל פעילות במצב של שינה . אין צורך בטיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות