ציפרלקס לבעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/05/2013 | 17:35 | מאת: שמוליק

שלום, האם התרופה ציפרלקס יכולה לעזור להפרעות שינה שלי. ההפרעות מתבטאות בקושי להרדם, דפיקות לב מהירות ומציקות כאשר מגיעה שעת השינה, מתח ולחץ בחזה, מחשבות מרובות. האם ציפרלקס יכול לעזור במקרה שלי, ואם כן מתי יש ליטול את התרופה? בבוקר או לפני השינה וכמה זמן לפני השינה? תודה דוקטור

ציפראלקס הינה תרופה המיועדת לטיפול בהפרעות מסוג חרדה ודכאון. בחלק גדול מן האנשים הסובלים מההפרעות הללו נגרמת גם הפרעת שינה . במקראים אלו צפוי שהטיפול התרופתי יועיל גם להפחתת הקושי להרדם.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות