נשירת שיער

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/10/2013 | 14:50 | מאת: מישהי

שלום אני סובלת מנשיאת שיער כבד שלושה חודשים שהלכה והתגברה בחודש האחרון, אני בת 29שנה וחצי אחרי לידה, ביקרתי אצל שני רופאי עור שלא ממש התייחסו וטענו שזאת תופעה חולפת ...לאחרונה שמתי לב שהופיעו לי חורים קטנים בציפורני הידיים במיוחד באגודל ומתוך קריאה רחב. באינטרנט הבנתי שזהו תסמין של מחלת עור פסוריאזיס. או מחלת התקרחות אלופציה אראטה, מפני שיש לי נשיאת שיער אממ מאדן חוששת מאלו פיצה אך הבנתי שזה מופיע בקרחות פתאומיות ואצלי טפו טפו יש נשירה אך לא קרחות ... מה עליי לעשות, למי לפנות? הבנתי שהופכת נקודות ביכה זעירות מחייבת בדיקת רופא האם כך הדבר יכול להיות שזה ממתח נפשי שבו אני שרויה כבר המון זמן? תודה

את מתארת PITTING בציפורניים, שיכול להיות סימן לאלופסיה אראטה , ישנו סוג של DIFFUSE ALOPECIA AREATA שיכול להתבטא בנשירה הדרגתית מפושטת ולא מוקדית כמו שלך לאישור הבאבחנה יש לגשת לרופא עור לצורך לקיחת ביופסיה מהקרקפת

מנהלי פורום פטרת הציפורניים