איטרנול וכניזה להריון

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

26/10/2013 | 23:38 | מאת: אש.

שלום רב. אני צריך לקחת איטרנול לטיפול בפטרייה בציפורני ידיים. הטיפול אמור להמשך ארבעה חודשים ברציפות כדור אחד בבוקר ואחד בלילה. אני ואישתי מנסים כעת להכנס להריון - האם ישנה השפעה על הזרע שלי בעת נטילת הכדורים? אם כן מהי ההשפעה? האם ידוע? תודה

לא ידוע שאיטרנול פוגע בפוריות. אך איטרנול אינה תרופה מאושרת בהריון..

29/10/2013 | 17:41 | מאת: אש

האם ישנה סכנה למום בעובר - כאשר בעת הכניסה להריון הגבר מטופל באיטרנול לתקופה של ארבעה חודשים שני כדורים ביום?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים