TERBINAFINE

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

21/10/2013 | 17:37 | מאת: נדל

שלום רב, אני בת 70 וקיבלתי את התרופה הזאת, לאחר שנים רבות של בעיות בציפורניים וכל מיני טיפולים כולל לייזר שלא הצליח. הרופאת עור נתנה לי את המרשם לתרופה זאת. אני מאוד חוששת. אני רוצה לדעת מה התופעות לוואי ואיך אפשר לעזור לזה כי נאמר לי שהתרופה פוגעת בכבד? מה עוד ניתן לדעת על התרופה הזאת. תודה רבה,

23/10/2013 | 17:00 | מאת: נדל

לאחר בדיקות דם, יצא RBC - 3.93 HB - 11.3 HCT - 34.50 כיוון שהערכים נמוכים, האם זה יכול להשפיע / להפריע לתרופה? תודה

צריך לבדוק גם ת כבד במיהד ותקינות ניתן להתחיל בגדול טיפול תחת ניטור הבדיקות הנ"ל מאפשר מתן הטיפול בלי תופעות לואי בלתי הפיכות

מנהלי פורום פטרת הציפורניים