לאחר פדיקור

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

19/09/2013 | 23:20 | מאת: ורד

שלום, לפני כחודשיים הלכתי לפדיקוריסטית ובטיפול היא שייפה שכבה די עבה מציפורניי (אפשר לראות ממש מדרגה מגובהה הרגיל של הציפורן החדשה). כאשר הורדתי את הלק, הבחנתי שגוון אחת הציפורניים (של הבוהן) ממש נהיה לבן. הציפורן עצמה אינה שבורה או סדוקה, פשוט חלבית לגמרי. החלק המשוייף לבן לגמרי והחלק החדש, מה שקרוב לשיוף לבן, אך מה החלק הכי חדש בצבע רגיל. האם זוהי פטרייה? כיצב מטפלים בזה? תודה!

להמתין שבועיים בלי טיפול במידה והממצא נשאר יש סבירות שמדובר בפטריה ואז יש לפנות לרופא עור

מנהלי פורום פטרת הציפורניים