פטרת ציפורניים טיפול בלייזר לגבי הציפורן!

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

09/09/2013 | 19:54 | מאת: מאיר

עשיתי לפני כשנה טיפול בפטרת הציפורניים ברגל קודם כל אני בן 18 ועשיתי את הטיפול בפטרת קליניק. הקפדתי על המשחות טלקים ספריי והכל , היו לי ב-6 ציפורניים ברגל פטרת (בעיקר ב-2 הבוהנים) 4 אצבעות הרגילות עברו לי בהם הפיטריות גם רואים שיש לי ציפורן רגילה בהם. אבל ב-2 הבוהנים הם בעייתים. עשיתי בדיקת תרבית לפני חצי שנה (חצי שנה אחרי הטיפול) והתוצאות יצאו חיוביות - שלחתי את זה לפטרת קליניק ואיו פיטריה - הפיטריה מתה! אבל 2 הבוהנים שלי ברגל נראים לא אסטטים כאלו הם לא צהובים הציפורן גדלה רק סנטי מטר והוא טיפה עבה כזה רואים אבל בצבע של ציפורן (בגלל שהיא עבה אז רואים תצבע קצת יותר בוהק ורוד כזה חזק) ובעצם כאילו כל חודש-חודשיים אני עושה לעצמי שיוף בבית עם מכונה ומוריד מהעובי של הציפורן או חלקים צהובים קטנטנים כאלו לפעמים שצצים משום מקום הלכתי למכון פטרת קליניק לפני 3 חודשים , המנהל סניף שם שבדק אותי אמר באמת שאין לי פיטריה אבל כתוצאה מכך שהפיטריה בבוהן שלי שהתה שם 6-7 שנים אז מבנה הציפורן הפנימי ניזוק והציפורן קיבלה צורת גדילה אחרת ובגלל זה היא גודלת ככה אני מטיל ספק באמינות לדברים שהוא אמר , אבל אני רוצה לשמוע ממכם אם יכול להיות דבר כזה ואם כן מה אפשר לעשות לסדר את זה אם אפשר ? או בדרך הכי קיצונית אפילו ניתוח אני מוכן ללכת אם יש אשמח לקבל את כל האופציות! תודה!!!

הדרך לקבוע ריפוי מעבדתי הינו לקחת משטח עוד פעם ולבדוק האם צומחת בתרבית או מתגלה במשטח

16/09/2013 | 15:46 | מאת: מאיר

לגבי הצמיחה המבנה של הציפורן שכך היא גודלת מה שהוא אמר אכן יכול להיות נכון או שהוא סתם המציא את זה ? כי בכל זאת שמה הם לא רופאים הוא רק הסתכל ואמר לי את זה הוא לא עשה שום בדיקה חוץ מזה שהוא הסתכל על הציפורן

מנהלי פורום פטרת הציפורניים