פטרת בציפורניים וכף הרגל

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

25/10/2010 | 17:44 | מאת: ריקי

לאחר שנים עם פטריה באצבעות ברגל שמאל קיבלתי משחות לטיפול מרופאת עור, וכף הרגל התרפאה. מה שנותר זה 2 אצבעות קצת אדמומיות ונופחות וציפורנים קצרות יותר מהציפורנים ברגל השניה. בעיקר בזרת בה כמעט אין ציפור ונראה כאילו חלק ממיקום הציפורן 'נבלע' מתחת לבשר...מה עלי לעשות?

מקרה כמו שלך יש להתבןנן בו ולהציע טיפול לפי התיאור שלך קיימות מספר אופציות מומלץ ללכת לרופא העור שלך על מנת שתוכלי לקבל טיפול נאות בברכה דר שמר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים