פטרייה?

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

22/08/2013 | 19:51 | מאת: קרן

אני סובלת מגירודים וקילופים בכף הרגל.. וגם גירודים בין אצבעות הרגליים האם זה פטריה? צריך לעשות בדיקה ומה הטיפול?

26/08/2013 | 12:52 | מאת: יוסף

שלום קרן, כנראה שזו הכן פטריה שגלשה על פי העור וגורמת לגירודים , את צריכה לשמור על היגיינה אישית ומשפחתית , כדאי לבצע בדיקה מיקרובטריאלית , לרוב הטיפול הטוב מתבסס על שמנים חיצונים יעילים , באם הפטריה מקורה מסוג קנדידה אזי צריך לשלב תזונה,טיפול בשמנים ודיקור . אשמח לסייע לך , יוסף רחמים PHD מטפל בכיר 057-7738220

מנהלי פורום פטרת הציפורניים