פטריות בציפורני הרגלים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/02/2011 | 13:43 | מאת: reut

שלום רב מי זה כ10 שנים אני סובלת מפטרת ציפורניים ניסתי טיפול בלייזר ללא הועיל איך נקרא הלק החדש לפטרת ? בברכה

שלום רב עד כה לא הוכח מדעית שטיפול בלייזר אכן יעיל לטווח הרחוק - כטיפול לפטרת ציפורני הרגליים הלקים המובילים היום בטיפול לפטרת הציפורן הם: לוסריל ובטרפן בברכה דר שמר

10/04/2011 | 23:03 | מאת: liaz

שלום, עברתי בדיקת פטרת ע"י מעבדה וגילו כפי שהיה דיי ברור קודם שאכן יש לי פטרייה ברגל שכבר "הופיעה" ב- 4 ציפורניים שונות בכפות הרגליים . הבנתי שהטיפול התרופתי שלוקחים כדור כל יום 3 חודשים עלול לגרום לתופעות לוואי , האם זה נכון? איך בכל זאת הדרך היעילה והטובה ביותר לטיפול בפטריה בציפורני הרגל ?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים