נשירה של ציפורן הבוהן

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

18/08/2013 | 10:30 | מאת: שלום

שלום, יש לי פטריה בבוהן ברגל שהייתה פרושה על איזור קטן, לפתע ביום אחד הפטריה התפשטה על רוב הבוהן, הלכתי לרופאת עור והתחלתי להשתמש בלק בטרפן ולאחר שבוע אני שם לב שהצפורן מחוברת לאצבע ע"י חלק קטן מאוד ועומדת לנשור כל רגע. כעת ניתן לראות את החלק שמתחת לציפורן והוא נראה מאוד שקוע כלפי מטה. האם לאחר שהציפורן תנשור היא תצמח בחזרה? האם נתקלת במקרה כזה? תודה.

קשה לצפות מראש, אך הייתימ מטפל מניעתית בנוזל אגספור על מיטת הציפורן עד הצמיחה המחודשת

19/08/2013 | 15:33 | מאת: שלום

תודה על התשובה, אבל האם קיים סיכוי שהציפורן לא תצמח בחזרה?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים