אודם ונפיחות בבוהן עם פטרת צפורניים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/08/2013 | 21:12 | מאת: עמרי

פטרת שהוגדרה על ידי רופא כשטחית עג דיין בציפורן הבוהן מטופלת בלוסיל מזה כשבועיים .מאתמול נוצרה בבוהן נפיחות ואודם. האם יש לתת טיפול אנטיביוטי או אנטי פטרייתי ? מבקש תשובת רופא.

05/08/2013 | 21:18 | מאת: עמרי

לד'ר זיאד, מסביב לפטרת טריה שהוגדרה "שטחית" בציפורן בוהן , נוצר אודם ונפיחות בבוהן . האם לטפל באנטיביוטיקה (כדורים,משחה) או במשחה אנטי פטרייתית .

קרוב לודאי שמדובר בבפרוניכיה- דלקת מסביב לציפורן- שלושת הגורמים לפרוניכיה: פטרת, חידקעם וגיורי חיצוני ניתן לנסות טיפול חיצוני בציקלדורם C במידה ואין שיפור לעבוד לטיפול בכדורים

מנהלי פורום פטרת הציפורניים