פטריה שלא נעלמת בכף הרגל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

05/08/2013 | 09:56 | מאת: שרה

לבן שלי יש פטריה בכף רגל שמאל שגורמת לקילוף העור מתחת לאצבעות ולעיבוי הציפורניים. כבר שנה וחצי שאנחנו מטפלים במשחות. הפטרייה נעלמת וחוזרת שוב אחרי חודש. ככה כבר שנה וחצי. מה הפיתרון? אנחנו כבר ממש מיואשים.. תודה מראש.

קרוב לודאי שלא מדובר בפטריה! יש קלחת משטח לפרטת על מנת לבדק אז זה- יש לפנות לרופא עור לצורך זה

18/08/2013 | 23:00 | מאת: שרה

תודה רבה על תגובתך.קבעתי תור לבדיקת מעבדה אבל אני בלחץ . מה זה יכול להיות אם לא פטריה? זה יכול להיות משהו חמור/ מסוכן?

מנהלי פורום פטרת הציפורניים