ספורנוקס או איטרנול

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

29/07/2013 | 17:40 | מאת: שירי

שלום, אני סובלת מפטרת בציפורניים. התחלתי טיפול של כדורי ספורנוקס (2 כדורים ביום ו-2 כדורים בלילה) למשך שבוע, אחרי כן עשיתי 3 שבועות הפסקה במהלכם עברתי בדיקת דם שיצאה תקינה. ניגשתי לבית מרקחת כדי לקבל את המשך הכדורים להמשך טיפול והרוקחת אמרה לי שאין להם ספורנוקס אך יש להם תחליף כדורים בשם איטרנול. יש לי 2 שאלות: 1. האם באמת מדובר בתחליף זהה? 2. האם אין מניעה להתחיל טיפול בספורנוקס ולסיים באיטרנול, זה לא ישפיע על יעילות הטיפול? תודה.

בכל הקשור לגנריקה התחליף אמור להיות זהה ואין בעיה לעבור מאחד לשני

מנהלי פורום פטרת הציפורניים