ציפורן בעייתית

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

27/07/2013 | 17:12 | מאת: עמיר

מזה כמה שנים סובל מפטרת בבוהן רגל שמאל. כל תקופה אני נוטל פלוקנזול שמנקה את הציפורן אך לאחר זמן לא רב חוזרת הפטריה. בקרוב אני מסיים טיפול של 3 חודשים , ולמרות שציפורן נקיה החלו להופיע כתמים צהובים. האם עליי להשלים עם העובדה שאין מה לעשות ולחיות עם הפטריה ? אציין שהדבר גורם לכאב לא רק פיזי אלא גם נפשי.

הטיפול בפלוקנול אינו הטיפול במועדף בפטרת ציפורניים כי אינו שוקע בתוך הקרטין של הציפורן, הטיפול המקבול היום השינו למיסיל או ספורנוקס

מנהלי פורום פטרת הציפורניים