פענוח בדיקה

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

26/07/2013 | 23:25 | מאת: ל.ר

שלום ותודה מראש על תשובה. נעשתה בדיקת ציפורן הבוהן.לאחר חודשים הרופאה קיבלה את תוצאות הבדיקה ורשמה לטיפול ב-LAMISIL . אך את תוצאת הבדיקה ראיתי רק לאחר שקיבלתי את המרשם.נראה לי שאין פטריה...האם אני צודקת? מצרפת את התוצאה: התוצאה REMARKS (MICRO) Order Comments REMARKS (MICRO) מקום לקיחה:ציפורן רגל י Microscopy result ----------- Microscopy spores מעטות Fungal culture אין צמיחה של פטריות פתוגניות 5th. week אין צמיחה של פטריות פתוגניות REMARKS MICRO חומר שומני

התשובה לא מאשרת המצאות פטריה אך הרגישות של המשטחים הינה כ- 60%, מקובל לחזור עד 3 פעמים על המשטחים כדי לשלול או לאשר

מנהלי פורום פטרת הציפורניים