פטרת בציפורן בשלבים מוקדמים

דיון מתוך פורום  פטרת הציפורניים

17/07/2013 | 19:18 | מאת: Nice

שלום , באחת מציפורני הרגל, בחלק העליון של הציפורן אני מבחינה בשינוי צבע והתעבות הציפורן , (מדובר בחלק קטן מהציפורן בצד אחד שלה - לא הגיע עדיין לתחילת הציפורן ) רכשתי לק לטיפול בפטרת בבית המרחקת ללא מרשם רופא חומר פעיל ciclopirox 8% שאלותיי הן : 1. מניסיונך , יש טעם לטיפול מקומי זה ? 2. במידה ואני מורחת לק צבעוני אחרי שהלק השקוף מתייבש , יש בעיה עם זה מבחינת הטיפול ? תודה מראש

הטיפול המקומי בפטרת יכולה להיות יעיל אם מתמידים בטיפול , מינימום 6 חודשים הלאק הצבעוני מותר אם מורידים אותו לפני כל אפקליקציה של הלאק הטיפולי

מנהלי פורום פטרת הציפורניים